Biletul Zilei: Handbalul ne aduce profit joi!

0

Ne întoarcem la sportul ce ne-a adus destul de multe satisfacții în ultima vreme, handbalul. Campionatul din România revine în prim-plan după ce în weekend am avut Cupa României, iar noi vă propunem un combo de cotă 2.79.

E meciul decisiv pentru Minaur, care încheie lupta pentru locul 8 cu o victorie astăzi. Suceava e incomodă, dar prestațiile celor de la Baia Mare de la Cupa României fac ca gazda de astăzi să fie favorită certă.

Steaua a terminat a patra doar la Cupa României, dar a pierdut un meci controversat cu Constanța și a menajat mai mulți titulari cu Minaur în finala mică. Liderul are nevoie de puncte, dar pentru ce să obțină o victorie clară? Linia de handicap este foarte sus în opinia mea, mai ales că cea mai mare diferență din acest sezon a fost de opt goluri doar.

CSM Făgăraș n-are miză azi cu CSM București, deci ar putea face un meci bun, pe fondul lipsei presiunii. Brașovenii am transferat un jucător, golgheterul Ciprian Vancea, astfel că soluții pe faza de atac sunt ceva mai multe. În ultimele două meciuri directe am avut goluri foarte multe, chiar dacă ambele s-au jucat la București.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Handbal Liga Națională Minaur Baia Mare vs. CSU Suceava 1 1.25
 Romania Handbal Liga Națională CSA Steaua București vs. HC Vaslui Vaslui +9.5 goluri 1.42
 Romania Handbal Liga Națională CSM Făgăraș vs. CSM București Peste 51.5 goluri 1.57
COTĂ FINALĂ: 2.79 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.