Cotă fantastică! Un pariu pe care puțini îl știu! Alegerea expertului

0

Pe final de sezon, adevărații pariori caută cele mai bune oportunități de a face profit, iar faptul că avem în echipa noastră colaboratori care gândesc outside-the-box ne avantajează în dese rânduri în fața caselor de pariuri!

Expertul nostru, Cătălin Mihalache, a fost de acord să împărtășească pentru cititori unele cote PURE-VALUE! Cei care îl urmăresc au putut observa cu multe ocazii prăbușirea cotelor pe selecțiile recomandate de Cătălin, iar asta nu e o coincidență, pariorii adevărați fiind conștienți de cauze!

COTA 2.75 din Ligue 1

BETANO oferă pariuri ante-post pe Ligue 1, iar cel care atrage atenția este jucătorul cu cele mai multe assisturi. În prezent Neymar ocupă fotoliul de lider, cu 13 pase de gol, dar cu 4 etape rămase până la final, brazilianul fiind accidentat, are toate șansele să fie depășit sau cel puțin egalat de Dimitri Payet. Jucătorul lui Marseille are 12 assisturi și formația sa mai are de disputat următoarele meciuri: deplasare la Angers, acasă cu Nice, deplasare la Guingamp și acasă cu Amiens. Următorii în clasament sunt Mathieu Dossevi de la Metz și Florian Thauvin de la Marseille, fiecare cu câte 10! În aceste condiții, nu este exclus ca această cotă de 2.75 să ajungă mult sub valoarea 2.00!

Sfatul nostru este să mizezi cu încredere, iar dacă nu ai încă un cont la Betano, poți deschide unul foarte rapid prin butonul de mai jos!

DESCHIDE AICI CONT LA BETANO

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.