Pariul Zilei: jucăm cu tupeu pe Champions League

0

Dragi prieteni, astăzi voi plasa un pariu cu tupeu și am ales un meci din Champions League ale cărui cote au scăzut destul de bine, cum era de așteptat.

Pe modelul Șahtior Donetsk, Ludogorets și-a construit o echipă competitivă, bazându-se pe serviciile unor jucători brazilieni care au crescut și au adus rezultate excelente. Fără înfrângere pe propriul teren din Februarie, Ludogorets a câștigat toate cele 4 meciuri oficiale disputate în actualul sezon, fără să primească gol!

VEZI AICI COTA SI 40 PENTRU JOI DIN EUROPA LEAGUE–>>>

Astăzi vor avea de înfruntat echipa MOL Vidi, până luna trecută cunoscută drept Videoton. Ultima przență a ungurilor în grupele unei competiții europene a fost în 2013 în Europa League, între timp Ludogorets punctând la capitolul experiență europeană cu adversari precum Real Madrid, PSG, Arsenal sau Liverpool.

Nu este exclus să vedem o victorie en-fanfare a gazdelor și de aceea voi miza pe linia de handicap asiatic -2 pe bulgari, ceea ce înseamnă că dacă se impun cu fix două goluri, miza este returnată, deci avem nevoie de minim 3 goluri diferență pentru a încasa pariul.

LUDOGORETS vs MOL VIDI

Ludogorets -2 Handicap Asiatic @2.66

Cota a fost selectată din oferta Betfair Exchange

<<–DESCHIDE UN CONT NOU LA BETFAIR AICI–>>

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.