Bilet de cota 200+ în sistem Lucky Loser! Vezi meciurile

0

Prieteni, cu ajutorul vostru am creat un bilet de marți până joi la cotă 200+, la care ne permitem chiar și luxul unui meci pierdut și tot luăm bani, pentru că este jucat în sistem Lucky Loser! Potențialul câștig este cam 5000 de Euro, iar eu am mizat doar 100 de Lei, pe care nu am cum să-i pierd (citiți mai jos de ce)

Ce înseamnă bilet Lucky Loser

Odată cu trecerea la noua platformă, una mult mai modernă și cu multe lucruri utile în plus, FORTUNA a venit cu propunerea unor concepte foarte interesante pentru pariori, precum MaxiCombi, Ako sau Lucky Loser. (le poți vedea pe toate aici)

Pentru ca un bilet să devină Lucky Loser, acesta trebuie să fie plasat online (deschide aici cont online), să aibă o cotă finală de cel puțin 200 și să fie format din minm 4 selecții la cotă individuală maximă de 5.00. NU există cerință de cotă minimă individuală la meciuri!

COTA 10.00 dacă se pierde la un singur meci

Partea frumoasă este că în situația în care biletul este pierdut la un singur meci, jucătorul primește înapoi în contul său de joc o sumă egală cu de 10 ori miza! Practic se câștigă cota 10 și cu un meci pierdut de pe bilet!

<<DESCHIDE CONT NOU AICI >>

Joacă fără risc – ai 100 de Lei CashBack fără rulaj!

În plus, un alt mare avantaj pentru cei care își deschid un cont nou de jucător on-line la Fortuna și plasează acest bilet este faptul că nu au niciun risc! Și asta pentru că Fortuna acordă miza înapoi tuturor jucătorilor noi dacă primul lor pariu este pierdut, în limita a 100 de Lei! Condiții de rulaj nu există, ca la alte case, deci nu ai nimic de pierdut!

<<INSCRIE-TE LA FORTUNA AICI>>

<<JOACA BILETUL AICI FARA RISC>>

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.