Mici șmecherii din pariuri: Cash-Out parțial – vezi cum să îl folosești!

0

Dacă vrei să faci bani la pariuri este nevoie să deții multe cunoștințe în domeniu, mult mai multe decât a te uita la clasament și la ofertă și a alege meciuri!

De multe ori primesc întrebări stupide de la unii pariori, de genul: Vreau să pun o contră la acest meci, cum mă sfătuiești să o fac?

Din fericire, nu mai e nevoie de această întrebare dacă pariezi ON-LINE, deoarece toate casele de pariuri listate aici au funcție de CASH-OUT, deci nu mai trebuie să ne batem capul.

Una din armele pe care le poți folosi cu succes în interesul tău este funcția de CASH-OUT parțial, pe care nu o găsești oriunde! Deja intrăm în detalii care îi ajută pe cei care vor să facă bani din pariuri, nu doar să joace.

Am făcut câteva tutoriale video pentru cei care nu știu să folosească BETFAIR EXCHANGE, singura bursă de pariuri sportive licențiată în România, iar dacă încă nu știi despre ce e vorba, aruncă singur o privire pe canalul meu de Youtube aici >>>

Am publicat și un masterclass de pariuri sportive, singurul din România, PUTEREA COTELOR, în care am explicat și 10 strategii foarte profitabile pe care le aplic pentru a face bani din pariuri, poți obține masteclassul GRATUIT de aici >>>

CASH-OUT PARȚIAL – cum se foloseste

Hai să aruncăm o privire pe meciul de mai jos dintre TNS și Queens Park din 8 septembrie 2018. Gazdele porneau favorite, iar după ce au deschis scorul, aveau deja cota sub 1.20! În momentul în care un jucător de la gazde a primit cartonaș roșu, în minutul 82, am considerat că este o oportunitate să speculez o eventuală egalare pe final, așa că am dat LAY pe gazde la o miză de 400 de Euro și un risc de 60 de euro la cota 1.15, plasând și o mică sumă pe 2 solist la o cotă de peste 30. În minutele 89 și 91, oaspeții au marcat, iar eu am ales să fac CASH-OUT parțial cu cel mai mare profit pe victoria oaspeților, un profit un pic mai mic pe victoria gazdelor și cel mai mic profit posibil în scenariul egalității. Din păcate gazdele au reușit să egaleze în minutul 95, astfel că am obținut doar 280 de euro profit.La meciul dintre FCSB și Rapid Viena, disputat pe 23 August 2018, am simțit că la cum se joacă încă din startul partidei, aș putea intra în piața de Over/Under 4.5 goluri, așa că am luat o poziție. Meciul m-a ajutat și în minutul 50 erau deja 4 goluri marcate. Pentru că mai erau deja 40 de minute de joc, am ales să nu fac CASH-OUT clasic, adică să nu împart profitul pe ambele variante. Mă gândeam că în 40 de minute sunt șanse bune să se mai marcheze odată, așa că am apelat la funcția de CASH-OUT PARȚIAL de la Betfair, asigurându-mi un profit de 68 de euro dacă nu se mai marca niciun gol, dar cu un potențial profit de 228 de euro dacă se mai marca un gol. Din păcate nu s-a mai marcat, așa că a trebuit să mă mulțumesc cu câștigul mai mic.


DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA BETFAIR ȘI FOLOSEȘTE ȘI TU FUNCTIA DE CASH-OUT PARȚIAL>>>>

PROFIT EGAL INDIFERENT DE REZULTAT

În exemplele de mai jos v-am expus niște printscreen-uri de la meciuri la care am apelat la CASH-OUT-ul clasic de pe Betfair, împărțind profitul în mod egal pe toate variantele pieței (Over sau Under/ 1, X sau 2)

După cum puteți vedea, la meciul dintre Liverpool și PSG am făcut profit pe 3 piețe diferite de goluri, iar oportunitățile de profit pot fi foarte mari, dacă ne alegem meciurile cum trebuie! Trebuie să rețineți, însă, că există și posibilitatea ca în loc de profit să avem pierderi egalizate, în cazul în care meciul nu ne ajută.

Este foarte important să rețineți că astfel de câștiguri sunt posibile numai la Betfair Exchange, singura bursă de pariuri sportive licențiată în România, iar dacă vreți să faceți și voi la fel, vă invit să vă deschideți un cont nou la Betfair aici >>>>>>

Pentru cei care vor să aprofundeze fenomenul, urmăriți tutorialele mele video și puneți mâna pe masterclassul PUTEREA COTELOR, aveți mai sus indicații cum o puteți face.

CASH-OUT PE PIEȚE MULTIPLE DE GOLURI

PROFIT EGALIZAT ÎNAINTE SĂ ÎNCEAPĂ MECIUL 
PROFIT EGALIZAT PE MECIURI LIVE

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.