Bilet îndrăzneț de cota 18+ pentru pasionați

0

Prieteni, dacă sunteți în căutare de bilete la cote ceva mai măricele, vă propun pentru azi o combinație cu tupeu, formată din 4 meciuri, în care nimic nu e la voia întâmplării!

Dinamo are probleme grave în campionat și nu cred că va merge la Miercurea Ciuc să le dea cu terenul în cap localnicilor în meciul de cupă.

FCSB deplasează o formulă șubredă la Călărași, unde se va disputa primul meci în nocturnă pentru locuitorii orașului. Aș merge chiar pe calificarea trupei lui Dan Alexa, nu ar fi o surpriză pentru mine ca FCSB să renunțe la cupă încă de pe acum.

DC United pleacă azi cu prima șansă în fața celor de la Columbus Crew, iar Rooney și compania au un bilanț foarte bun pe teren propriu în acest sezon.

Los Angeles FC este favorita certă a disputei cu Real Salt Lake. Ambele echipe au marcat în 4 din ultimele 6 meciuri ale lui LA, același aspect fiind întâlnit și în 4 din ultimele 6 meciuri disputate de Real Sal Lake.

Vrei să primești săptămânal minim 2 bilete de cote 10+ GRATUIT?

Atunci înscrie-te în grupul BILETUL ETAPEI!

<<<INSCRIE-TE IN GRUP AICI>>>

Iată meciurile pe care mizez astăzi cu începere de la ora 19.00, dar vă propun mize moderate, deoarece biletul este destul de riscant:

  1. Miercurea Ciuc vs Dinamo București – Miercurea Ciuc +1.5 Handicap Asiatic @1.91
  2. Dunărea Călărași vs FCSB – 1X @1.70
  3. DC United vs Columbus Crew – 1 @2.23
  4. Los Angeles FC vs Real Salt Lake – 1 & GG @2.70

COTA FINALĂ 19.55

Am jucat biletul la Unibet, iar dacă îți deschizi și tu un cont nou la Unibet prin butonul de mai jos, ai parte de primul pariu fără risc, până la 250 de lei!

DESCHIDE CONT LA UNIBET

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.