Biletul Zilei: Combo din trei partide, la cotă 2.32!

0

Prieteni, am ajuns la trei combo-uri câștigate consecutiv. Azi ne concentrăm pe trei evenimente importante, în care mizăm pe favoriți.

La Europeanul din Franța, Rusia este una din cele mai în formă echipe. Echipa lui Trefilov a câștigat toate meciurile importante, iar azi își poate asigura primul loc în grupă printr-o victorie cu Danemarca. Nordicele nu impresionează, au învins doar pe Suedia din echipele tari și cu destul de multă șansă.

Craiova se poate apropia de primul loc în clasament dacă învinge astăzi pe Voluntari. E un meci abordabil pentru olteni, deoarece ilfovenii formează cea mai slabă echipă din prima ligă, iar rezultatele vorbesc de la sine. În tur a fost 5-1 pentru Craiova, la Voluntari.

Sepsi arată un fotbal bun în acest sezon, iar șirul celor patru meciuri fără înfrângere nu e deloc întâmplător. Mai mult, trebuie să ținem cont de faptul că în această serie de patru partide Sepsi a întâlnit pe Craiova, Astra și FCSB, echipe cu pretenții. FC Botoșani traversează o perioadă grea, iar înfrângerea cu Poli Iași de etapa trecută a redus drastic șansele la un loc în play-off.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga ICSU Craiova vs. FC Voluntari11.32
RomaniaFotbalLiga ISepsi vs. FC Botoșani1X1.30
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul EuropeanDanemarca vs. Rusia21.35
COTĂ FINALĂ: 2.32 la UNIBET–250 Ron BonusMIZĂ: 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.