Bilet de weekend MAXIKOMBI – vezi cele 17 meciuri

0

Prieteni, am plasat deja un bilet de weekend în sistem MAXIKOMBI format din 17 meciuri și am să vă explic în cele ce urmează cum funcționează acest sistem și cum putem câștiga bine de tot chiar dacă pierdem 8 meciuri din cele 17 selectate.

Ce trebuie să știi despre MAXIKOMBI

Acest sistem poate fi jucat doar la FORTUNA Online. Dacă nu ai încă un cont deschis la Fortuna, deschide unul prin butonul de mai jos chiar acum și vei primi un bonus de 300 de lei de tip cashback, FĂRĂ RULAJ! Vezi aici detalii despre bonus >>>>

DESCHIDE CONT LA FORTUNA AICI

Funcționează foarte simplu

Practic, ne alegem meciurile pe care vrem să le jucăm, apoi le distribuim în bilete separate (care se numesc grupuri), după cum credem că ne avantajează. Se face foarte simplu, direct din platforma online, trebuie doar să selectăm cu un singur click din ce grup de pariuri vrem să facă parte fiecare meci. Apoi, grupurile de pariuri funcționează ca și bilete separate pe care le combinăm între ele!

Poți pune până la 70 de meciuri

Pentru a juca un bilet MAXICOMBI trebuie să ai minim 2 meciuri, dar poți pune până la 70! Poți forma între 2 și 13 grupuri de pariuri, dar reține că un grup poate fi format și dintr-un singur meci, dacă vrei.

Grupurile sunt numerotate cu litere de la A la M și există posibilitatea să folosești și un grup T, care să fie de bază. Dacă alegi să folosești grupul de pariuri T, este obligatoriu ca acesta să fie câștigător, funcționează exact ca în sistemele clasice când alegem unul sau mai multe meciuri de baza.

Biletul meu de weekend: 17 meciuri în 6 grupuri

Dacă până acum v-a fost ceva neclar, acum veți înțelege tot. Eu am selectat 17 meciuri din acest weekend, pe care le-am împărțit pe 6 grupuri. Practic am format 6 bilete separate și am ales să le combin câte 4. Așadar, pentru a câștiga ceva, este nevoie ca minim 4 din cele 6 grupuri de pariuri de mai jos să fie câștigătoare! În total, sistemul 4/6 presupune 15 combinații, iar voi puteți seta miza per total, sau miza pe combinație. Eu am setat o miză de 100 lei per total, iar sistemul împarte miza în mod egal pe combinații, VEZI MAI JOS.

GRUPNR. MECIURI
COTĂ FINALĂ
A56.11
B35.94
C23.48
D35.10
E26.95
F23.60

 

După cum puteți observa, numărul maxim de evenimente pe care le pot pierde și tot să câștig destul de bine este 8, cu condiția ca meciurile pierzătoare să fie cele 4 din grupul A și cele 3 din grupul B sau D. În același timp, se poate pierde tot biletul cu doar 3 meciuri, dacă meciurile pierzătoare fac parte din grupuri diferite.

Cum și câți bani se câștigă

După cum am precizat mai sus, am investit 100 de lei pe acest bilet, ceea ce înseamnă o miză de 6.67 Lei pe combinație, iar câștigurile posibile le puteți vedea mai jos, în imagine. Eventualul câștig minim este de 2531 de lei, iar câștigul maxim este de 67.500

Meciurile selectate și repartiția în grupuri

Puteți vedea mai jos meciurile selectate de mine și cum le-am împărțit pe grupuri, dar acum că ați învățat sistemul, vă puteți selecta propriile meciuri și le puteți combina cum doriți.

Acest sistem este perfect pentru cei care vor să aplice strategia X Brothers despre care am scris pe larg AICI

Ca să nu existe nelămuriri din partea unora, voi explica unele dintre pariuri:

  • 1/-3.5 = gazdele câștigă și sub 3.5 goluri
  • 2/+2.5 = oaspeții câștigă și peste 2.5 goluri
  • Total goluri 2.5 + = minim 3 goluri marcate în meci

Cam atât, sper că am explicat destul de clar, pe înțelesul tuturor, tot ce vă rămâne de făcut este să treceți la treabă! Dacă nu aveți cont online la FORTUNA, deschideți unul prin butonul de mai jos și veți primi și bonusul de 300 de lei FĂRĂ RULAJ.

DESCHIDE CONT LA FORTUNA AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 1000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
MAXBET
Bonus 777 RON
sportingbet
Bonus 200 RON
unibet
Bonus 300 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.