BOOOOM: Câștig de peste 12.000 de Euro cu 4 meciuri

0

Un parior foarte inspirat a dat lovitura pe final de lună cu un bilet foarte interesant  pe care a mizat 114 lei și a câștigat peste 50.000!

Pariorul a combinat 6 selecții pe „biletul bombă”, dar s-a bazat pe doar 4 meciuri de baschet din NBA și Euroliga! Acest lucru a fost posibil pentru că l-a jucat la BETANO, una din cele mai populare case de pariuri din România, care oferă acest BONUS de 500 de Lei la înregistrare

La BETANO poți combina pe același bilet 2 selecții din același meci de baschet: total puncte (peste/sub) + handicap sau câștigător meci! Deschide aici un cont la BETANO

După cum puteți observa, pariorul a mizat cu tupeu pe victoria lui Efes la Baskonia în Euroligă, la cotă 4.15, dar și pe victoria lui Zalgiris la Olympiakos la cotă 3.00. Au urmat cele două meciuri din NBA pe care a mizat de două ori, atât pe over cât și pe liniile de handicap în favoarea echipelor care porneau cu șansa a doua.

Cireașa de pe tort a pus-o cota de 6 prinsă la o jumătate de coș!

Utah Jazz pornea favorită clară în fața celor de la Washington Wizards, iar linia de handicap era setată la -13.5. Pariorul nostru a profitat de faptul că oferta BETANO este foarte variată și a găsit posibilitatea de a miza chiar pe +4.5 la cotă 6.00, o linie care nu era existentă în oferta altor case de pariuri. Meciul s-a terminat 128-124, astfel că pariorul nostru se poate considera norocos!

DESCHIDE AICI UN CONT LA BETANO

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.