Biletul Zilei: Combo din trei meciuri, cu șanse mari de reușită!

0

Prieteni, în această zi de sâmbătă mizăm pe trei partide, toate din România. Însă, atenție, primul eveniment începe la ora 11:00.

Campioana de la handbal merge la Slatina, un teren pe care s-a impus în sezonul trecut, 29-26, destul de dificil însă. E clar că plusul de valoare e de partea vâlcencelor, care se pregătesc pentru un sezon greu, dar și interesant, având în vedere că vor juca în Liga Campionilor. Din acest punct de vedere, Vâlcea ar trebui să arate că are o clasă peste.

FC Argeș are posibilitatea de a lega două victorii la rând în Liga 2, având în vedere că joacă pe terenul unei formații fără pretenții, Daco Getica. Piteștenii lui Dică au jucat per-total bine cu Pandurii, diferența putea fi mult mai mare în favoarea lor, în timp ce bucureștenii au suferit teribil în deplasarea de la Viitorul Pandurii, unde au cedat cu 2-0.

Rapid București e una din favoritele la promovare, chiar dacă jocul nu arată acest lucru. Giuleștenii au meci cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, o formație destul de slabă din eșalonul al doilea, dar care a profitat de faptul că a întâlnit pe Snagov și Daco Getica în acest început de sezon.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaHandbalLiga NaționalăCSM Slatina vs. Râmnicu Vâlcea21.22
RomaniaFotbalLiga 2Daco Getica vs. FC ArgeșX21.22
RomaniaFotbalLiga 2Rapid vs. Viitorul Pandurii11.40
COTĂ FINALĂ: 2.08 la BETANO – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.