Biletul zilei 30 Aprilie 2016 varianta 2. Cotă finală 2.25 din 3 evenimente

0

În Premier League situația este una extrem de surprinzătoare în acest sezon și se conturează cea mai mare surpriză plăcută din istoria modernă a fotbalului britanic prin faptul că Leicester City are deja o mână lipită de trofeu.

Avem, însă, o mulțime de alte echipe care se luptă pentru obiective diferite, prilej pentru noi, pariorii, de a specula și de a câștiga bănuți frumoși.

Arsenal e la mare bătălie pentru un loc în TOP 4, deci pentru Champions League. În această etapă va primi vizita lui Norwich, o echipă aflată la mare bătălie pentru supraviețuirea în Premier League. Meciul nu va fi ușor pentru Arsenal, așa că nu voi alege varianta mai ”safe”, cea a solistului.

Stoke este o echipă lipsită de griji în momentul de față și nici nu mai are la ce aspira. De asemenea, infirmeria gazdelor e destul de plină. Sunderland ne-a obișnuit în ultimele 2 sezoane cu reveniri miraculoase pe final de sezon, așa că trebuie să mergem pe mâna lor.

West Brom, echipă în derivă, primește vizita altei surpirze plăcute a acestui sezon, West Ham, cu Payet și Andy Caroll în mare formă. Nu văd cum s-ar putea impune West Brom în această partidă, diferența valorică este mult prea mare în favoarea ”ciocănarilor”.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Stoke City vs. Sunderland X2 1.44 1-1 Da
 Anglia Fotbal Premier League Arsenal vs. Norwich 1 1.25 1-0 Da
 Anglia Fotbal Premier League West Bromwich vs. West Ham X2 1.25 0-3 Da
COTĂ FINALĂ: 2.25Da

foto: thesun.co.uk

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.