Biletul Zilei: Cotă foarte atractivă pe două meciuri din handbal!

0

Prieteni, într-o zi mult fotbal european noi am ales două dispute din handbal. Mizăm pe două partide, iar cota e clar una pe măsură.

În Franța, fosta campioană Dunkerque primește vizita românilor Popescu, Șimicu și Fortuneanu, cel din urmă antrenorul principal. Sub comanda acestuia, Saint Raphael a pierdut primele patru meciuri din campionat, iar situația nu e deloc roz. Lipsa experienței pare să fie decisivă, iar Dunkerque pare suficient de matură să tranșeze disputa în favoarea ei.

Campioana Greciei, Olympiakos, n-are emoții cu nicio echipă, în întrecerile interne. E de departe cea mai bună formație, iar acest lucru se vede încă din debut. Totuși, meciul de azi e cumva puțin aparte. Deși adversarul e modest, Drama, Oly se pregătește de duelul cu Poli Timișoara, din Cupa EHF, programat sâmbătă, în România. În acest context, deși e doar startul sezonului în Grecia, Olympiakos nu are motive să forțeze, iar mai degrabă jucătorii de bază vor juca mai puțin decât de obicei. În plus, un detaliu statistic este în favoarea noastră: rareori Oly trece de borna de 32 de goluri marcate acasă într-un meci oficial.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FrantaHandbalLidl StarligueDunkerque vs. Saint Raphael11.67
GreciaHandbalDivizia A1Olympiakos vs. DramaOlympiakos sub 32.5 goluri1.85
COTĂ FINALĂ: 3.09 la SUPERBET – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 1000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
MAXBET
Bonus 777 RON
sportingbet
Bonus 200 RON
unibet
Bonus 300 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.