Biletul zilei 2 mai 2016 varianta 2. Cotă finală 2.06 din 3 evenimente

0

În Germania lupta pentru evitarea retrogradării este foarte palpitantă și implică 6 echipe cu doar 2 etape înainte de final. Werder bremen este sub linie și primește vizita unei contracandidate la menținerea în primul eșalon, Stuttgart, o echipă care în ultimii doi ani a trăit periculos finalurile de sezon. Forma gazdelor îi recomandă ca favoriți în disputa de astăzi, iar în cazul unui succes trec peste linie, facând rocada cu oaspeții lor.

În play-off-ul Ligii 1 avem 2 partide fără miză. În ordine cronologică Viitorul lui Hagi va primi vizita celor de la ASA, echipă aflată în degringoladă totală, drept pentru care sunt și cotați așa de prost în partida de astăzi. Iar la Giurgiu, băieții lui Șumudică au sărbătorit până noaptea târziu primul titlu de campioni din istoria clubului Astra Giurgiu, așa că vizita lui Dinamo va fi abordată cu mare relaxare în joc. E riscant să ne pronunțăm asupra rezultatului final din moment ce speculațiile de ”întoarcere a favorurilor” au sucit cotele meciului cu sus-ul în jos, așa că vom miza pe goluri.

Mare atenție la speculații, însă!!! Cotele pe victoria Astrei au depășit pragul de 3.0, iar Șumudică nu cred că vrea să riște un nou scandal în care ar putea fi implicat…Așa că speculanții se pot înșela amarnic, iar campionii să termine cu victorie!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga 1 Werder Bremen vs. Stuttgart 1x 1.22 6-2 Da
 Romania Fotbal Liga 1 play-off Viitorul vs. ASA Tg. Mures 1 1.3 6-1 Da
 Romania Fotbal Liga 1 play-off Astra Giurgiu vs. Dinamo over 1,5 1.3 4-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.06Da

 

foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.