Biletul Zilei: Duminică mizăm pe trei favorite din handbal!

0

Prieteni, am câștigat sâmbătă combo-ul pe handbal, iar pentru ziua de duminică am selectat tot partide din acest sport. Avem trei partide în care mizăm pe favorite, la o cotă de 2.03.

Campioana SCM Râmnicu Vâlcea merge la Buzău pentru primul meci al anului. Nu se anunță foarte facil, dar nici unul foarte complicat, dacă ne gândim că vâlcencele au câștigat lejer toate meciurile de verificare.

Venită din Champions League, Podravka Vegeta întâlnește pe Măgura Cisnădie, o echipă cu o medie de vârstă ridicată, care anul trecut nu a făcut față rigorilor acestei competiții. Croatele au jucat foarte bine în Ligă pe teren propriu, au învins pe Kristianstad și au cedat la limită cu Ferencvaros, formații superioare din punct de vedere valoric.

Semifinalistă în sezonul trecut, Herning Ikast e favorită la calificare din Grupa D. Primul hop este Storhamar, vicecampioana Norvegiei, o echipă însă ce pare slabită față de sezonul trecut după ce Loke, Hasanic sau Masson au plecat. Herning vine după ce a câștigat Cupa Danemarcei, are mai multe meciuri în picioare în această iarnă, iar acest fapt poate fi decisiv.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaHandbalLiga NaționalăGloria Buzău vs. Rm. Vâlcea21.25
Uniunea EuropeanaHandbalCupa EHFPodravka Vegeta vs. Măgura Cisnădie11.25
Uniunea EuropeanaHandbalCupa EHFHerning Ikast vs. Storhamar11.30
COTĂ FINALĂ: 2.03 la BETANO – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.