Ce pariem pe Bundesliga: TOP pariuri la cote mari + analiză

0

Pauza forțată a fotbalului mare din cauza pandemiei de COVID-19 ia sfârșit odată cu revenirea primului campionat important, Bundesliga. Începând din 16 mai, competiția germană se bucură de un tratament special pe Betano, unul care include:

  • cote pentru primele trei etape de la reluare
  • streaming video pentru toate meciurile
  • cote cu marjă zero
  • mii de opțiuni pentru fiecare meci
  • pariuri speciale.

O poate opri cineva pe Bayern în drumul spre cel de-al optulea titlu consecutiv? AICI vezi toate cotele pe Bundesliga

Trei echipe sunt despărțite de cinci puncte în lupta pentru titlu în Germania, Bayern fiind prima, cu 55 de puncte, urmată de Dortmund, cu 51, și de Leipzig, cu 50. Pe cine avantajează însă întreruprea campionatului? La prima vedere pe Leipzig, care remizase în ultimele două meciuri disputate, 1-1 cu Leverkusen și 0-0 cu Wolfsburg. Atât Bayern, cât și Dortmund, au o serie de patru victorii consecutive.

În subsolul clasamentului, Paderborn și Werder Bremen ocupă ultimele două poziții și speră să poată evita retrogradarea. Pe loc de baraj se află Dusseldorf, care are patru puncte mai puțin decât Mainz, patru peste Werder și șase peste Paderborn, însă Werder are o restanță, cu Eintracht Frankfurt. De altfel, sâmbătă este programat un meci extrem de important, Dusseldorf-Paderborn.

La BETANO, toți jucătorii noi primesc un Bonus INSTANT reprezentând dublul primei depuneri până la valoarea de 500 de Lei!

Deschide cont la Betano AICI și ia BONUSUL


Toți ochii pe Dortmund-Schalke!

Ce își puteau dori mai mult fanii fotbalului decât un derby încă din prima etapă? Dortmund și Schalke se întâlnesc sâmbătă, de la ora 16:30. Dacă BVB traversa, așa cum spuneam, o perioadă fastă în Bundesliga, Schalke se afla la polul opus. Fosta echipă a lui Ciprian Marica și Ciprian Deac avea șase meciuri fără victorie în toate competițiile și câștigase ultima oară pe 4 februarie, după prelungiri, cu Hertha Berlin, în optimile Cupei. Ultimul succes în 90 de minute al lui Schalke datează din 17 ianuarie, 2-0 cu Gladbach!

Toate cele nouă meciuri ale etapei din Bundesliga sunt disponibile la Betano cu 0% margin, ceea ce reprezintă o ofertă unică pentru piața din România.

Ce cote speciale pe jucători și unice în România găsim în oferta BETANO pentru primele 3 etape din Bundesliga:

  • Primul, Ultimul marcator, Marchează oricând
  • Marchează 2+ goluri, Hat-trick
  • Un jucător să înscrie din afara careului, marchează cu capul
  • Jucătorul marchează oricând în prima repriză, marchează oricând în a doua repriză, să încrie în ambele reprize
  • Jucătorul să nu înscrie, jucătorul să lovească bara, înscrie și oferă pasă de gol, primește cartonaș/cartonaș roșu, etc.

Ce pariuri speciale pe desfășurarea meciurilor sau pe etapă avem:

  • pariuri pe Cornere
  • pariuri pe Cartonașe
  • pariuri pe statistici
  • Total goluri în etapă
  • Echipa care va marca cele mai multe goluri
  • Duel goluri: Gazde vs. Oaspeți

La BETANO, toți jucătorii noi primesc un Bonus INSTANT reprezentând dublul primei depuneri până la valoarea de 500 de Lei!

Deschide cont la Betano AICI și ia BONUSUL

Programul etapei a 25-a din Bundesliga:
16 mai, ora 16:30 – Augsburg vs. Wolfsburg
16 mai, ora 16:30 – Borussia Dortmund vs. Schalke
16 mai, ora 16:30 – Dusseldorf vs. Paderborn
16 mai, ora 16:30 – Hoffenheim vs. Hertha Berlin
16 mai, ora 16:30 – RB Leipzig vs. Freiburg
16 mai, ora 19:30 – Eintracht Frankfurt vs. Borussia Monchengladbach
17 mai, ora 16:30 – FC Koln vs. Mainz
17 mai, ora 19:00 – Union Berlin vs. Bayern Munchen
18 mai, ora 21:30 – Werder Bremen vs. Bayer Leverkusen


Oferta e completă cu 2.Bundesliga

Anunțul Angelei Merkel despre reluarea fotbalului implică și reluarea luptei din 2.Bundesliga pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului din țara campioanei mondiale din 2014. Cu Arminia Bielefeld (51 de puncte), Stuttgart (45 de puncte) și Hamburg (44 de puncte) aflate într-o luptă în trei pentru primele două locuri, care asigură urcarea în prima divizie, Zweite Bundesliga promite spectacol. Iar restartul e unul abrupt, derby-ul de clasament dintre Hamburg și Bielefeld urmând să aibă loc în weekendul 23-24 mai. La fel ca partidele din Bundesliga, și meciurile din runda a doua se găsesc pe Betano cu o ofertă completă, de la video la cote mărite și pariuri speciale.

Ce se poate paria la Betano pe meciurile din 2.Bundesliga:
-piețe speciale pentru jucători, pe lângă cele obișnuite (Primul, Ultimul marcator, Marchează oricând, Marchează 2+ goluri, Hat-trick)
-pariuri pe Cornere
-pariuri pe Cartonașe
-pariuri pe statistici

VEZI AICI toate cotele etapei din 2. Bundesliga

Programul etapei a 26-a în 2.Bundesliga:
16 mai, ora 14:00 – Erzgebirge Aue vs. Sandhausen
16 mai, ora 14:00 – VfL Bochum vs. Heidenheim
16 mai, ora 14:00 – Karlsruher vs. Darmstadt
16 mai, ora 14:00 – Regensburg vs. Holsten Kiel
17 mai, ora 14:30 – Arminia Bielefeld vs. Osnabruck
17 mai, ora 14:30 – Greuther Furth vs. Hamburg SV
17 mai, ora 14:30 – St. Pauli vs. Nurnberg
17 mai, ora 14:30 – Wehen vs. Stuttgart


TOP 3 PARIURI BUNDESLIGA

*prezentate de Cătălin Mihalache

Pauza cred că a picat foarte bine pentru golgetterul lui Augsburg, Florian Niederlechner, deoarece nu mai contribuie la un gol pentru echipă în ultimele 5 etape. Asta în condițiile în care până în etapa 20 a înscris de 11 ori și a oferit 8 pase decisive! În opinia bookmakerilor are cele mai mari șanse să marcheze dintre toți jucătorii listați în partida dintre Augsburg și Wolfsburg, cotat la 2.85 să marcheze oricând, dar eu vă propun o cotă mai mare, un Value Bet! Niederlechner se află de multe ori în postură de pivot, așa că există probabilitatea ca el să atragă asupra sa 2-3 fundași și să creeze culoar favorabil pentru un coleg care vine din linia a 2-a. În acest caz, mă tentează mai mult cota 5.00 oferită de Betano pentru minim o pasă decisivă oferită de Niederlechner.

VEZI AICI ȘI BILETUL DE WEEKEND!

Mi-a mai atras atenția o cotă de 5.50 de la meciul dintre Eintracht Frankfurt și Borussia Monchengladbach! Nu știu dacă știați, dar echipa cu cele mai multe șuturi spre poartă expediate cu capul în acest sezon este Eintracht Frankfurt, cu 81! Și cine credeți că este jucătorul cu cea mai mare medie de dueluri aeriene câștigate per meci din această echipă? Ați ghicit: atacantul olandez de 1.96 metri, Bas Dost, recuperat în această pauză după acidentare și care are foarte mari șanse de revenire în primul 11 vineri seară. Așadar, voi miza la cotă de 5.50 pe faptul că Bas Dost marchează cu capul.

Nu am cum să stau cu mâinile în sân când văd pe BETANO cota 7.00 pentru minim un șut pe poartă expediat de Axel Witsel (Dortmund) în meciul cu Schalke 04. Aceeași cotă este ți pentru Emre Can! Păi fraților, situația stă cam așa: Axel Witsel are 4 goluri marcate în acest sezon și o medie de 1.3 șuturi per meci. Emre Can are un singur gol marcat, și o medie de 1.2 șuturi dar a revenit de curând la Dortmund, și ce gol…măiculiță…căutați pe net…ambii joacă mijlocași la închidere, e adevărat, dar Dortmund face și multe cornere, iar pe respingere, băieții abia așteaptă să trimită o ghiulea! Țineți cont și de faptul că 32% din totalul de șuturi expediate de jucătorii lui Dortmund sunt din afara careului….tring! Problema este că ambii jucători au ceva contracturi musculare și sunt incerți pentru meciuri de vineri, dar dacă nu intră pe teren, suntem acoperiți: primim cota 1.00. În cazul acesta mie mi se pare o afacere bună cota asta de 7 și o voi paria pentru ambii jucători!

Găsiți toate pariurile recomandate de mine în acest articol chiar AICI!

Puteți găsi mai multe pariuri și bilete gratuite din partea mea pe grupul FREE de Telegram! Primești ponturile și biletele GRATIS direct pe telefonul tău mobil, iar accesul este gratuit și instant!

INTRĂ AICI PE GRUPUL FREE


 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.