Biletul zilei: cotă 4.35 pe meciuri din Premier League, Bundesliga și Serie A

0

Prieteni, e week-end, așa că avem o ofertă bogată. Rămâne doar să fim inspirați în alegerea meciurilor. Astăzi evităm derby-urile și mizăm pe meciuri din planul secund al Premier League, Bundesliga și Serie A. 

Burnley și West Brom sunt echipele din Premier League care au păstrat un stil pur britanic de joc. Agresive, bine așezate în teren, dar fără mari veleități ofensive. Burnley are al doilea cel mai slab atac din campionat, doar 18 goluri înscrise. Nici oaspeții de astăzi nu stau mai bine, cu 19 goluri marcate.

Monchengladbach încă speră la locurile de Champions League. E în acest moment pe 7, cu 33 de puncte, la 6 lungimi în spatele obiectivului. Are șansa perfectă de a se apropia, într-un duel cu penultima clasată Mainz, formație cu un golaveraj teribil, 21-42.

Într-un sezon atipic de Serie A, cu o medie ridicată de goluri, Verona este echipa care nu s-a abătut de la tradiția defensivă. Are a 3-a apărare din campionat, după granzii Juventus și Napoli. Nici Genoa nu e o formație tocmai spectaculoasă, marcând 24 de goluri în cele 22 de runde. Meciul direct din tur s-a încheiat 0-0.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueBurnley – West Bromsub 2,5 goluri1.58
GermaniaFotbalBundesligaBorussia Monchengladbach – Mainz1 solist1.70
ItaliaFotbalSerie AGenoa – Veronasub 2,5 goluri1.62
COTĂ FINALĂ: 4.35MIZĂ:

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.