Biletul zilei: cotă de 2.84 pe meciul serii din La Liga, Euroliga de baschet și EHF European League

1

Prieteni, calculele pentru biletul de astăzi sunt foarte bine făcute. Cele 3 evenimente provin din La Liga, EHF European League și Euroliga de baschet masculin. 

Besiktas și Montpellier se întâlnesc în singurul meci al zilei din EHF European League. Turcii nu mai au șanse la calificarea în fazele eliminatorii, în timp ce francezii încearcă să urce în clasament. Momentan sunt pe 3. Handbalul din Turcia e într-un progres, iar Besiktas, cea mai bună echipă, practică un stil ofensiv, cu atacuri rapide și mingi multe duse în extreme. De cealaltă parte, Montpellier are un lot senzațional. Cele două s-au înfruntat de 3 ori în istorie, de fiecare dată marcându-se peste 55,5 goluri.

Sevilla e cea mai în formă echipă din La Liga. Are 5 victorii consecutive, iar un eventual triumf astăzi ar duce-o până pe locul 3 în clasament, peste Barcelona. Adversara este una la îndemână, Osasuna, ocupanta locului 12, cu 25 de puncte și un golaveraj negativ, 22-32. Că tot amintim de golaveraj, Sevilla are cea mai bună defensivă din competiție, doar 16 goluri încasate, la fel ca Atletico. Andaluzii domină duelurile directe, cu 6 victorii în ultimele 7 dispute. Mai mult, gazdele de astăzi au și mari probleme de efectiv.

Zenit Sankt Petersburg și Milano joacă o restanță din etapa cu numărul 5 a Euroligii de baschet masculin. Ambele echipe ocupă momentan poziții de play-off. Rușii sunt pe 7, cu 14 victorii și 9 înfrângeri. Zenit are cea mai bună defensivă din competiție, doar 1725 de puncte încasate. De cealaltă parte, italienii formează o echipă imprevizibilă, cu prestații alternante. Doar două meciuri directe au mai avut loc, ambele câștigate de Milano, 82-76 și 73-72. De fiecare dată s-au marcat sub 160,5 puncte.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbalLa LigaOsasuna – SevillaPariu fără egal Sevilla1.40Da
Uniunea EuropeanaHandbalEHF European LeagueBesiktas – Montpellierpeste 55,5 goluri1.40Da
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaZenit – Milanosub 160,5 puncte1.45Da
COTĂ FINALĂ: 2.84MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.