Biletul zilei: cotă 2.46 pe Chindia – Craiova și un meci interesant din Euroliga de baschet

0

Prieteni, astăzi lăsăm inspirație deoparte și mizăm pe statistici pure. Biletul zilei conține un meci din Cupa României și unul din Euroliga de baschet masculin.  

Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova se întâlnesc în sferturile de finală din Cupa României. Cele două au mai jucat un meci direct în urma cu 4 zile, în Liga 1. Dâmbovițenii au câștigat cu 1-0. În toate meciurile directe jucate vreodată s-au marcat sub 2,5 goluri. De altfel, într-un singur meci din ultimele 13 ale oltenilor s-a marcat mai mult de 2 goluri. Chindia e formația cu cel mai slab atac din Liga 1, doar 21 de reușite în 25 de etape.

Zalgiris Kaunas primește vizita lui Lyon-Vileurbanne, în runda cu numărul 27 a Euroligii masculine de baschet. Lituanienii sunt pe locul 10, cu 14 victorii și două înfrângere, foarte aproape de play-off. Lyon este apariția-surpriză din actuala ediție. Francezii nu se descurcă însă pe teren străin. Au pierdut 8 din cele 12 meciuri jucate în săli străine. Tradiția este de partea lui Zalgiris, la fel ca și ultimele rezultate directe, 3 victorii categorice ale trupei din Kaunas.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalCupa RomânieiChindia – Universitatea Craiovasub 2,5 goluri1.56
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligăZalgiris – Lyonvictorie Zalgiris (inclusiv prelungiri)1.58
COTĂ FINALĂ: 2.46MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.