Biletul zilei: cotă 3.08 pe derby-ul din Premier League, Cupa României și un eveniment-surpriză

0

Prieteni, oferta e bogată astăzi în toate sporturile, așa că avem de unde alege. Biletul zilei are 3 evenimente și o cotă totală de 3.08

Liverpool și Chelsea dispută un clasic al Premier League. Ambele își propuseseră titlul la startul sezonului, dar acum luptă pentru un loc de Champions League. Așadar, miza imensă a partidei anunță un joc prudent. Chelsea are o serie de 9 meciuri în care s-au marcat mai puțin de 3,5 goluri, iar în ultimele 3 partide ale lui Liverpool s-au înscris de fiecare dată fix 2 goluri.

Dinamo și-a propus câștigarea Cupei României, dar nu va avea o misiunea ușoară pe terenul Dunării Călărași. Divizionara secundă are un antrenor cu mare experiență, pe Cristi Pustai, care a instaurat o disciplină defensivă impresionantă. De cealaltă parte, Dinamo are o serie neagră de 5 meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1. „Câinii” nici nu se pot baza oamenii importanți din atac, Adam Nemec și Andrei Blejdea.

Aalborg și Celje se înfruntă în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor. Toate echipe merg mai departe în optimile de finală, dar contează poziția de pe care o fac. Danezii de la Aalborg formează una dintre cele mai spectaculoase echipe din competiție, cu un joc rapid și aruncători buni de pe linia de 9 metri. Celje este o formație pe tiparul handbalului sloven, care aruncă rapid și care folosește des atacurile în 7.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueLiverpool – Chelseasub 3,5 goluri1.38
RomaniaFotbalCupa RomânieiDunărea Călărași – Dinamosub 2,5 goluri Dinamo1.25
Uniunea EuropeanaHandbalChampions LeagueAalborg – Celjepeste 61,5 goluri1,78
COTĂ FINALĂ: 3.08MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.