Biletul zilei: 2 pariuri speciale pe Manchester City – Borussia Dortmund

0

Prieteni, ieri am lovit din toate pozițiile meciul CFR Cluj – Dinamo și am câștigat o cotă frumoasă. Astăzi mizăm pe 2 pariuri speciale la meciul Manchester City – Borussia Dortmund, turul sferturilor de finală din Liga Campionilor. 

Manchester City e ca și campioană în Premier League, așa că miza în acest moment devine Liga Campionilor. „Cetățenii” au un parcurs impecabil până în acest moment. Au câștigat 7 din cele 8 meciuri jucate și are un golaveraj incredibil, 17 goluri înscrise și unul singur primit. Jocul de posesie, dar și cu un pressing avansat, cu recuperare rapidă a balonului în treimea adversă, sufocă pur și simplu adversarele. Alergarea continuă după balon poate duce și la multe faulturi. Media de faulturi comise în acest sezon de Ligă este 8,9 partidă. Astăzi, cu o miză mult mai mare, e foarte probabil ca City să faulteze mai mult.

În actualul sezon de Premier League, Manchester a avut o defensivă absolut monstruoasă. Adversarele au șutat, în medie, doar de două ori pe spațiul porții lui Ederson în fiecare meci.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalUEFA Champions LeagueManchester City – Borussia Dortmundpeste 8,5 fauluri comise de Manchester1,57
Uniunea EuropeanaFotbalUEFA Champions LeagueManchester City – Borussia Dortmundsub 10,5 șuturi pe spațiul porții1,55
COTĂ FINALĂ: 2,43MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.