Biletul zilei: câte un pronostic pentru fiecare meci din play-off-ul ligii secunde

0

Prieteni, astăzi avem 3 înfruntări tari în play-off-ul din Liga 1. Venim cu câte un pronostic pentru fiecare meci: FC U Craiova 1948 – Rapid, CS Mioveni – ASU Poli și Csikszereda – Dunărea Călărași. 

CS Mioveni este neînvinsă în play-off-ul din Liga 2. Are două remize albe, cu Craiova și Csikszereda, un singur gol primit până acum. Argeșenii au impresionat prin organizarea defensivă și în sezonul regulat, terminând cu cea mai bună defensivă, doar 11 goluri încasate. ASU Poli este o echipă creată după stilul lui Dan Alexa, ultradefensivă și care găsește greu drumul spre gol. Are un singur gol înscris în cele 3 runde de play-off. Meciul direct din sezonul regulat s-a încheiat 0-0.

Dunărea Călărași a suferit două umilințe în play-off, 1-4 cu Rapid și 1-5 cu CS Mioveni. Apărarea a fost hilară în ambele dispute, cu gafe inexplicabile, dar pe plan ofensiv trupa lui Cristi Pustai a pus probleme. De altfel, călărășenii au înscris în fiecare meci direct disputat împotriva lui Csikszereda.

Cel mai așteptat meci al play-off-ului se dispută astăzi. FC U Craiova și Rapid sunt în acest moment mari favorite la promovarea în Liga 1. Cele două împart prima poziție, cu câte 42 de puncte, un avans de 4 lungimi față de ocupanta locului 3, CS Mioveni. Oltenii și-au recâștigat organizarea defensivă odată cu instalarea lui Eugen Trică și au încasat un singur gol în primele 3 etape. Și Rapid arată excelent sub comanda lui Mihai Iosif. Miza momentului este mult prea mare și niciuna dintre echipa nu va risca nimic.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalPlay-off Liga 2CS Mioveni – ASU Polisub 2,5 goluri1,45
 RomaniaFotbalPlay-off Liga 2Csikszereda – Dunărea CălărașiDunărea marchează1,50
 RomaniaFotbalPlay-off Liga 2FC U Craiova – Rapidsub 2,5 goluri1.50
COTĂ FINALĂ: 3,26MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.