Biletul zilei: pariuri speciale pentru FC Botoșani – FCSB și Arsenal – Villarreal

0

Prieteni, suntem de neoprit la proiectul „Biletul zilei”. Avem 3 zile în care am câștigat extrem de ușor și vrem să ducem seria mai departe. Meciurile alese sunt FC Botoșani – FCSB și Arsenal – Villarreal.

FCSB vine la Botoșani după o remiză frustrantă, 1-1 cu CFR Cluj, în care a primit gol la ultima fază. În afara punctelor, antrenorul Toni Petrea a mai pierdut încă 3 jucători, pe lângă absenții de durată. Adrian Șut și Andrei Miron s-au accidentat, iar Florin Tănase, golgeterul din Liga 1, este suspendat. Croitoru, antrenorul gazdelor, a fost extrem de agresiv la declarațiile de dinaintea partidei și anunță un adevărat război pe gazon. În condițiile în care puterea ofensivă a celor de la FCSB este drastic scăzută, cu Moruțan extrem de șters în ultima perioadă și fără Tănase sau Coman, prevăd un meci echlibrat.

Arsenal are un sezon dezastruos. E la jumătatea clasamentului în Premier League, dar meciul cu Villarreal poate salva tot. „Tunarii” au pierdut în tur, scor 1-2, așa că sunt obligați să atace din primul minut. Asta presupune un joc agresiv, cu pressing, care duce la multe faulturi. În tur, Arsenal a faultat de 14 ori.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalPlay-off Liga 1FC Botoșani – FCSBhandicap +1,5 Botoșani1.34
Uniunea EuropeanaFotbalEuropa LeagueArsenal – Villarrealpeste 12,5 faulturi Arsenal2.00
COTĂ FINALĂ: 2.68MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.