Biletul zilei: Dinamo – Chindia Târgoviște și Crystal Palace – Arsenal, meciuri cu miză europeană

0

Prieteni, astăzi am găsit două soliste interesante, între formații fără obiectiv și unele care speră la cupele europene. E vorba despre meciurile Crystal Palace – Arsenal și Dinamo – Chindia Târgoviște.

Arsenal are un sezon îngrozitor, cel mai slab din ultimele 2 decenii. A fost e liminată în semifinalele Europa League și mai are doar șanse matematice să evolueze în următoarea ediție a cupelor europene. „Tunarii” sunt acum pe locul 10 în Premier League, cu 55 de puncte, Cu două etape rămase de jucat, au de recuperat 4 puncte față de West Ham sau Tottenham. Cât timp există speranțe, Mikel Arteta, aflat sub presiune, trebuie să lupte. Arsenal are în acest moment 3 victorii consecutive și întâlnește o echipă fără griji, care tocmai a aflat că va avea alt antrenor sezonul viitor și de la care lipsesc mulți fotbaliști importanți, printre care Clyne, Van Aanholt, Milovojevic, Sacko sau Wickham.

Dinamo traversează o formă incredibilă. A câștigat ultimele 5 meciuri din play-out și a ajuns, dintr-o echipă care părea condamnată la retrogradare, să spere la un loc de cupă europeană. Pentru a ajunge în barajul de Conference League, „câinii” trebuie să o învingă pe Chindia, iar FC Argeș să nu câștige meciul cu FC Hermannstadt. Calculele se simplifică, dacă ținem cont că adversara din Târgoviște este sigură deja de primul loc în play-out, așa că nu are motive să tragă tare. Echipa antrenată de Emil Săndoi nu a reușit să marcheze în ultimele două meciuri, remiza 0-0 cu Voluntari și eșecul 0-2 cu Viitorul.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueCrystal Palace – Arsenal2 solist1.52
RomaniaFotbalPlay-out Liga 1Dinamo – Chindia1 solist1.74
COTĂ FINALĂ: 2.64MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.