Biletul zilei: cotă 2.35 din tenis și fotbal

0

Prieteni, biletul de astăzi este format din duelul Cori Gauff – Jennifer Brady, din turul 3 de la Roland Garros, și din meciul amical Țara Galilor – Albania. 

Cori Gauff (25 WTA) este noua senzație a tenisului american. În vârstă de doar 17 ani, vine după un turneu câștigat pe zgură, la Parma, și după o semifinală la Roma, unde a fost învinsă de Iga Swiatek. Astăzi înfruntă însă o adversară de calibru. Jennifer Brady (14 WTA) este finalista din acest an de la Australian Open, o jucătoare care rezistă foarte bine în raliuri, arțăgoasă, cu lovituri puternice și cu o experiență net superioară. Brady a pierdut doar două meciuri pe zgură în 2021, contra Petrei Kvitova și a Anastasiei Pavlyuchenkova, două jucători de calibrul.

Țara Galilor se pregătește de Euro 2020 cu un amical împotriva reprezentativei Albaniei. Meciul se joacă la Cardiff. Galezii sunt recunoscuți pentru stilul fizic și pentru defensiva lor puternică. În ultimele 7 meciuri jucate pe teren propriu au primit un singur gol. Nici meciurile jucate de albanezi în deplasare nu au fost mai ofertante. Albania nu a încasat gol în ultimele 6 dispute de pe teren străin. Cel mai recent meci direct, un amical din 2018, a fost câștigat de Albania, scor 1-0.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FrantaTenisRoland GarrosCori Gauff – Jennifer Bradyminim un set Brady1.60
Uniunea EuropeanaFotbalMeci amicalȚara Galilor – Albaniasub 2,5 goluri1.47
COTĂ FINALĂ: 2.35MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.