Biletul zilei: cotă 2.20 pe semifinalele feminine de la Roland Garros 2021

0

Prieteni, biletul de astăzi este format din cele două semifinale de pe tabloul feminin de la Roland Garros 2021. Niciuna dintre cele 4 jucătoare nu a mai ajuns vreodată în această fază. 

Prima semifinală, începând cu ora 16:00, pe arena Phlilippe Chatrier, este între rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (32 WTA) și slovena Tamara Zidansek (85 WTA. Pavlyuchenkova este o jucătoare cu experiență, de 29 de ani, cu lovituri puternice din spatele terenului. În ultimele 3 tururi a pornit de fiecare dată cu șansa secundă, în fața bieloruselor Sabalenka și Azarenka, și a Elenei Rybakina. A câștigat de fiecare dată, dar cu un consum imens de energie, meciuri lungi, de 3 seturi. Zidansek, prima slovenă din istorie care ajunge în semifinalele unui Grand Slam, are o deplasare bună, urcă des la fileu, de unde folosește perfect voleul și comite puține erori neforțate. Mizez pe cel puțin un set câștigat de Tamara Zidansek.

A doua semifinală este la fel de echilibrată, între cehoaica Barbora Krejcikova și grecoaica Maria Sakkari. Aici mi-a fost mai ușor să aleg. Sakkari, o jucătoare cu un braț puternic și lovituri năucitoare de forehand, a trecut în precedentele două tururi de finalistele ediției din 2020 de la Roland Garros, Kenin și Swiatek. Nu a cedat nici măcar un set. A reușit 45 de lovituri câștigătoare, dar surpriză vine la modul în care a reușit să își stăpânească puterea. Spre exemplu, contra lui Kenin a comis doar 15 erori neforțate, față de 32 ale americancei. Așadar, cred că Sakkari va câștiga.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FrantaTenisRoland GarrosAnastasia Pavlyuchenkova – Tamara Zidansekminim un set Zidansek1.45
 FrantaTenisRoland GarrosBarbora Krejcikova – Maria SakkariSakkari câștigă1.52
COTĂ FINALĂ: 2.20MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.