Biletul zilei: cotă 2.51 pe meciuri decisive din grupele E și F de la Euro 2020

0

Prieteni, astăzi aflăm programul complet al optimilor de finală de la Euro 2020. Mizăm pe evoluții bune ale favoritelor Spania și Germania. 

Spania a dominat autoritar primele două meciuri de la Euro, dar a obținut doar două puncte, remize cu Suedia și Polonia. „Furia Roja” are nevoie neapărată de victorie astăzi, pentru a nu sta la mâna rezultatelor. Adversarele ajung cu greu la poarta ibericilor. Spania are de departe cea mai bună posesie din acest turneu. Mingea a stat la ei în 72% din timp. Suedia nu a avut niciun șut pe poarta spaniolilor, iar Polonia doar două. Naționala lui Luis Enrique a permis doar câte un corner pe meci. Nu văd niciun motiv ca Slovacia să ajungă mai des în careul lor.

Germania joacă acasă, la Munchen, meciul decisiv pentru calificarea în optimile Euro 2020. Nemții vin după o victorie entuziasmantă, 4-2 împotriva Portugaliei lui Ronaldo. A fost o dominare clară, cu 13 ocazii de gol și 7 șuturi pe spațiul porții. De cealaltă parte, maghiarii au pierdut marele avantaj din turneu, aportul celor peste 60.000 de fani din Budapesta.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2020Slovacia – Spaniasub 2,5 șuturi pe poartă Slovacia1.62
Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2020Germania – Ungariahandicap -1,5 Germania1.55
COTĂ FINALĂ: 2.51MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.