Biletul zilei: o cotă-bombă de 10.00 pe performanța unui star din NBA

0

Prieteni, în pauză de la Euro 2020 încercăm o nebunie de cotă pe NBA. Mizăm pe starul Devin Booker, în al 3-lea meci al seriei dintre LA Clippers și Phoenix Suns. Partida e programată la noapte, în jurul ore 04:00. 

Phoenix Suns este revelația sezonului în NBA. A ajuns în finala conferinței de Vest trecând de LA Lakers-ul lui LeBron James, apoi a zdrobit Denver Nuggets, echipa condusă de MVP-ul din acest an, Nikola Kovic. Suns continuă prestațiile senzaționale și în finală, unde are avans de 2-0.

Primul meci al seriei, câștigat 120-114, a adus o prestație explozivă din partea lui Devin Booker: 40 de puncte, 13 recuperări și 11 pase decisive, primul său triple double al sezonului.

E clar că va da peste 10 puncte, dar riscăm și sperăm să mai treacă peste 10 la o categorie astăzi. Dacă va sta pe parchet ca în precedentele meciuri, peste 40 de minute, există o șansă mică. Iar cota pentru un double double e mult prea tentantă, 10.00!

Pentru cei mai puțin familiarizați cu termenii din baschet, double double înseamnă să vedem o valoare din două cifre la DOUĂ categorii statistice (Puncte, pase decisive, recuperări etc). Spre exemplu, pariul este câștigător dacă Booker reuște cel puțin 10 puncte și cel puțin 10 recuperări.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteBaschetNBALA Clippers – Phoenix SunsDouble-Double Devin Booker10.00
COTĂ FINALĂ: 10.00MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.