Biletul zilei: cotă 2.83 pe Anglia – Germania și Suedia – Ucraina, optimi de finală de la Euro 2020

0

Prieteni, ieri am câștigat fără emoții cu meciurile de la Euro 2020. Am analizat atent și partidele de astăzi și avem două pronosticuri interesante.

Anglia și-a câștigat grupa de la Euro 2020, dar fără să impresioneze. A marcat doar două goluri în 3 partide, punctul forte fiind defensiva impenetrabilă. Britanicii conduși de Gareth Southgate practică un joc sigur, așteptând erorile adversarilor. Germania s-a calificat dramatic în optimi, marcând golul calificării în minutul 84 al remizei 2-2 cu Ungaria. Nemții și-au înfruntat și cealaltă mare rivală la acest turneu. Au pierdut 0-1 contra Franței, într-un meci în care au fost expediate doar două șuturi pe poartă.

Suedia este cea mai eficientă formație de la Euro 2020. A câștigat grupa din care au mai făcut parte Spania, Slovacia și Polonia, reușind să scape fără gol în două rânduri. Ofensiva nordicilor nu a fost însă impresionantă. Spre exemplu, contra ibericilor nu au expediat niciun șut pe poartă. Ucraina s-a calificat dramatic în optimi, de pe locul 3 al grupei C. Ultimul meci jucat a fost extrem de slab, cedat 0-1 contra Austriei.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2020Anglia – Germaniasub 8,5 șuturi pe poartă1.75
Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2020Suedia – Ucrainasub 2,5 goluri1.62
COTĂ FINALĂ: 2.83MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.