Biletul zilei: cotă 2.78 pe două meciuri analizate perfect, din preliminariile Ligii și de la Europeanul de handbal U19

0

Prieteni, biletul zilei de astăzi este format dintr-un meci din preliminariile Ligii Campionilor și unul de la Campionatul European de handbal feminin U19. 

Legia Varșovia, campioana Poloniei, și Bogo/Glimt, campioana Norvegiei, joacă astăzi meciul decisiv pentru calificarea în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Polonezii s-au impus în manșa tur, scor 3-2, într-o dispută în care toate șuturile pe poartă au fost goluri. Meciul n-a avut ritm, doar 4 lovituri de la colțul terenului. În finalul sezonului trecut, Legia a încheiat cu o serie de 7 meciuri fără gol primit. În acest interval a înscris doar de 3 ori. Așadar, campioana Poloniei știe să se apere și să ucidă spectacolul.

Danemarca U19 și Suedia U19 se înfruntă într-un meci decisiv al grupei 1 preliminare de la Europeanul feminin U19. Suedia U19 este prima îngrupă înaintea meciurilor decisive de astăzi, dar nu e sigură de calificare. Un eșec la 3 sau mai multe goluri ar însemna că Danemarca și Rusia merg în semifinale, acolo unde sunt deja calificate reprezentativele Ungariei și Franței. Suedezele au făcut spectacol la acest turneu final, marcaând peste 30 de goluri în fiecare partidă. Nici danezele nu au o medie proastă, de 27 goluri/partidă.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FotbalUniunea EuropeanaPreliminarii Liga CampionilorLegia – Bodo/Glimtsub 3,5 goluri1.58
HandbalUniunea EuropeanaEuro feminin U19Danemarca U19 – Suedia U19peste 50,5 puncte1.76
COTĂ FINALĂ: 2.78MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.