Biletul zilei: Legia – Flora și Olympiakos – Neftchi Baku, din preliminariile Ligii Campionilor

0

Prieteni, venim după 3 bilete câștigătoare la rând. Ieri n-am avut niciun fel de emoție în preliminariile Champions League, așa că încercăm și astăzi cu tupeu. 

Legia Varșovia are o șansă imensă să revină în grupele cupelor europene. Dacă trece de Flora Tallin e sigură cel puțin de grupele Conference League. Campioana Poloniei impresionează prin organizarea defensivă. În turul precedent nu a primit gol pe teren propriu împotriva unei adversare mult mai puternice, Bodo/Glimt. Legia e destul de zgârcită și în ceea ce privește jocul ofensiv. Contra norvegienilor a expediat doar 5 șuturi pe poartă în ambele manșe. Ne așteptăm la un joc cumpătat.

Olympiakos este una dintre cele mai puternice echipe de pe „ruta campioanelor” din preliminariile Ligii Campionilor. Antrenorul portughez Pedro Martins are la dispozișie un lot cotat la 114 milioane de euro, cu nu mai puțin de 19 fotbaliști de națională. În comparație, adversara de astăzi, Nefchi Baku, valorează doar 8 milioane de euro. Sezonul trecut, campioana Greciei a evoluat în grupele Ligii Campionilor, terminând pe locul 3 o grupă cu Manchester City, Porto și Marseille. Diferența dintre cele două combatante de astăzi este mult prea mare, așa că e de așteptat un adevărat recital al gazdelor.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminariile Ligii CampionilorLegia Varșovia – Flora Tallinsub 3.5 goluri1.47
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminariile Ligii CampionilorOlympiakos – Neftchi Bakuhandicap -1,5 Olympiakos1.57
COTĂ FINALĂ: 2.30MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.