Biletul zilei: cotă 2.17 pe 2 evenimente de top de la Jocurile Olimpice

0

Prieteni, Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt în toi. Încercăm și noi un bilet format din 2 evenimente, pe meciuri din această noapte. 

Echipa de handbal feminin a Japoniei înfruntă reprezentativa similară din Muntenegru, la noapte, de la ora 03:00. Meciul se anunță unul spectaculos. Gazdele au pierdut categoric meciul de deschidere, 21-32 contra Olandei, și au nevoie de puncte pentru a spera la sferturile de finală. Probabil vor avea parte și de un mic ajutor din partea arbitrilor: De cealaltă parte, Muntenegru are o generație de excepție și un joc total, în viteză, cu extreme rapide. În ultimele două înfruntări directe s-au marcat 57, respectiv 56 de goluri. De ce nu s-ar da și acum măcar 52?

Probabil cel mai tare meci din șaisprezecimile probei de tenis masculin de la Jocurile Olimpice este cel dintre americanul Frances Tiafoe și grecul Stefanos Tsitsipas. Cel din urmă pornește mare favorită, dar cotele sunt mult prea dezechilibrate. Tiafoe este un jucător super-talentat, cu lovituri puternice și un serviciu pe măsură. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu fix o lună, la Wimbledon, iar Fances a câștigat clar, 6-3, 6-4, 6-3. Nu văd de ce diferența ar fi acum atât de mare.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS

HandbalJocurile OlimpiceJaponia (F) – Muntenegru (F)peste 51,5 goluri1.55

TenisJocurile OlimpiceFrances Tiafoe – Stefanos TsitsipasHandicap +5,5 game-uri Tiafoe1.40
COTĂ FINALĂ: 2.17MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.