Biletul zilei: Steaua Roșie – Sheriff Tiraspol și Olympiakos – Ludogorets

0

Prieteni, biletul de astăzi este format din două meciuri din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: Steaua Roșie Belgrad (Serbia) – Sheriff Tiraspol (Republica Moldova) și Olympiakos (Grecia) – Ludogorets (Bulgaria). 

Steaua Roșie Belgrad s-a obișnuit cu prezențele în grupele cupelor europene. Are două prezențe în Liga Campionilor în ultimii 2 ani, iar anul trecut a atins faza șaisprezecimilor de finală din Europa League, fiind la un pas să o elimine pe AC Milan. Antrenor este legendarul Dejan Stankovic care are la dispoziție un lot bun, cotat la 64 de milioane de euro. De cealaltă parte, Sheriff Tiraspol e deja mulțumită cu ce a obținut, fiind sigură de prezența în grupele Conference League. Lotul este unul modest, de 6 ori mai slab decât al sârbilor. Dacă mai punem și atmosfera specială creată de ultrașii Stelei Roșii, rezultă un meci total dezechilibrat.

Olympiakos și Ludogorets luptă pentru un loc în play-off-ul Ligii Campionilor. Și vor lupta la propriu, pentru că sunt două formații agresive, dovadă și meciurile din tururile precedente. Ultima partidă jucată de greci acasă s-a soldat cu 5 cartonașe galbene și 2 roșii. De cealaltă parte, jucătorii lui Lodogorets au primit 3 galbene în ultimul meci european. Miza e prea mare ca meciul să fie liniștit!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii Liga CampionilorSteaua Roșie  – Sheriff Tiraspolhandicap asiatic -1,5 Steaua Roșie2.02
 Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii Liga CampionilorOlympiakos – Ludogoretspeste 3,5 cartonașe1.34
COTĂ FINALĂ: 2.70MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.