Biletul zilei: finalele de fotbal și handbal masculin de la Jocurile Olimpice

0

Prieteni, astăzi este ziua marilor finale la Jocurile Olimpice. Biletul este format din cea de fotbal masculin, Brazilia – Spania, și cea de handbal masculin, Franța – Danemarca. 

Brazilia și Spania, echipele care au adus cele mai multe staruri la Jocurile Olimpice, au ajuns în ultimul act al competiției de fotbal. Spaniolii și-au conservat energia pentru ultimul act. Au marcat mai mult de un gol într-un singur meci, sfertul de finală cu Coasta de Fildeș. Două dintre dispute au fost 0-0, pe fondul jocului exagerat de posesia. Și brazilienii au înregistrat tot două rezultate de 0-0, unul în meciul precedent din sferturi.

Franța și Danemarca dispută finala turneului de handbal masculin de la Jocurile Olimpice, astăzi, de la ora 15:00. Este reeditarea celei din 2016. Atunci nordicii se impuneau cu 28-26. Vom miza pe un pariu special, peste 2,5 goluri Nikola Karabatic. Legenda handbalului mondial a revenit după o accidentarea gravă, dar s-a păstrat pentru meciurile cu miză. În semifinala cu Egipt a marcat 4 goluri.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FotbalJocurile OlimpiceBrazilia – Spaniasub 2.5 goluri1.45
HandbalJocurile OlimpiceFranța – Danemarcapeste 2.5 goluri Nikola Karabatic1.87
COTĂ FINALĂ: 2.71MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.