Biletul zilei: cotă 2.89 pe două dueluri din UEFA Conference League

0

Prieteni, biletul de astăzi este format din două evenimente din play-off-ul UEFA Conference League, Zalgiris – Bodo/Glimt și Ferreira – Tottenham. 

Zalgiris a început sezonul european îmn preliminariile Ligii Campionilor, dar a fost eliminată după două eșecuri clare în fața lui Ferencvaros, 0-2 și 1-3. Campioana Lituaniei a pierdut și în turul 3 din Europa League (0-0 și 0-1 cu Mura). De cealaltă parte, Bodo/Glimt a fost scoasă de Legia din Ligă, apoi a spulberat-o pe Valur (3-0 și 3-0) în COnference League. În turul 3 a trecut de Prishtina. Campioana Norvegiei practică un fotbal plăcut, ofensiv. Zalgiris și Bodo/Glimt s-au întâlnit și sezonul trecut, în preliminariile Europa League. Norvegienii au câștigat cu 3-1.

Tottenham, cel mai important nume din preliminariile Europa League, își începe aventură în Portugalia, chiar acasă la antrenorul Nuno Espirito Santo. Londonezii au un moral excelent după debutul perfect din Premier League, victorie 1-0 contra campioanei Manchester City. Favorită la trofeu, Tottenham nu se poate împiedica  care valorează 22 de milioane de euro, mai puțin decât 13 jucători luați separat din lotul lui Spurs.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPlay-off Conference LeagueZalgiris – Bodo/Glimtpeste 1,5 goluri Bodo/Glimt1.70
Uniunea EuropeanaFotbalPlay-off Conference LeaguePacos Ferreira – Tottenham2 final1.70
COTĂ FINALĂ: 2.89MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.