Biletul zilei: pronosticuri analizate pentru Liverpool – Chelsea și Rapid – Craiova

0

Prieteni, biletul zilei de astăzi este format din două evenimente, Liverpool – Chelsea și Rapid – Universitatea Craiova. 

Liverpool – Chelesea este derby-ul etapei cu numărul 3 din Premier League. Cei doi antrenori au la dispoziție cele mai bune garnituri, așa că e de așteptat un spectacol pe cinste. Remarcabil la cele două formații este fair-play-ul de care au dat dovadă în perioada recentă. Jucătorii lui Liverpool au încasat un singur cartonaș galben în primele două runde. Chelsea stă și mai bine, fără vreun averstisment încasat. Și meciurile directe de anul trecut au fost liniștite. În precedenta dispută de pe Anfield Road, în martie 2021, centralul Atkinson nu a arătat nici măcar un cartonaș.

Rapid are cel mai bun start de sezon din istorie. Ocupă locul secund, fără înfrângere după primele 6 runde, dar interesant este alt aspect. Giuleștenii nu au încasat niciun până în acest punct al campionatului. Asta se datorează unei linii de fund cu mare experiență, condusă de Cristian Săpunaru. Universitaea Craiova vine după meciuri în care s-a marcat câte un singur gol, 0-1 cu UTA și 1-0 cu Gaz Metan. Laurențiu Reghecampf încă nu îi are la capacitate maxim pe Elvir Koljic și Andrei Ivan, principalii oameni de gol.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier leagueLiverpool – Chelseasub 3,5 cartonașe1.70
RomaniaFotbalLiga 1Rapid – Universitatea Craiovasub 2,5 goluri1.57
COTĂ FINALĂ: 2.66MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.