Biletul zilei: cotă 3.61 pe meciuri de la US Open și din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal

0

Prieteni, biletul de astăzi este format dintr-un meci de la US Open și unul din calificările pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. 

Aslan Karatsev (25 ATP) îl înfruntă pe Jenson Brooksby (99 ATP) pentru un loc în optimile de finală de la US Open. Rusul a luat cu surprindere circuitul în anul 2021. A ajuns în semifinalele celuilalt Grand Slam pe hard, Australian Open, și mai are un titlu, pe aceeași suprafață, la Dubai. La New York i-a eliminat pe Munar și Thompson. Adversarul său este un american lipsit de experiență. Jenson Brooksby are doar 20 de ani și doar două prezențe pe tablourile principale la turnee de asemenea anvergură.

Israel și Austria se înfruntă în etapa cu numărul 5 a grupei F din preliminariile pentru Campionatul Mondial. Cele două sunt la egalitate în grupă, pe locul 2, cu câte 7 puncte, în spatele liderului Danemarca. Israel are o generație condusă de atacantul Eran Zahavi, vârful lui PSV. Acesta are deja 4 goluri în actuala campanie de calificare. De cealaltă parte, Austria este o formație cu un joc deschis, dar cu mari vulnerabilități în defensivă. Israel și Austria s-au mai întâlnit și în preliminariile pentru Euro 2020. Meciurile au fost extrem de spectaculoase: 4-2 pentru Israel și 3-1 pentru austrieci.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteTenisUS OpenAslan Karatsev – Jenson Brooksbyvictorie Karatsev1.93
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii CM 2020Israel – AustriaGG1.85
COTĂ FINALĂ: 3.61MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.