Biletul zilei: cotă 3.37 pe două meciuri tari de la US Open

0

Prieteni, ieri am câștigat fără emoții, o cotă decentă de 2.22. Astăzi încercăm ceva mai important, două evenimente de la US Open.

Alexander Zverev (4 ATP) și Jannick Sinner (16 ATP) se întâlnesc în optimile de finală de la US Open 2021. Neamțul pare principaul rival al lui Djokovic de pe jumătatea superioară. În turul precedent a cedat un set în fața lui Sock, înainte ca americanul să abandoneze. Zverev are unele momente de cădere, iar Sinner, un jucător considerat de mulți un viitor lider mondial, are armele să profite de acest lucru. Cei doi s-au mai înfruntat de două ori. Zverev a câștigat cu 3-1 la seturi la Roland Garros 2020, iar la Koln a fost o victorie 7-6, 6-3. Tot la limită.

Belinda Bencic (12 WTA) și Iga Swiatek (8 WTA) luptă pentur un loc în sferturile de finală de la US Open. Elvețianca este într-o formă de zile mari, recent câștigătoare a medaliei de aur de la Jocurile Olimpice, dar are în față zidul polonez. Zwiatek, cu un Roland Garros în palmares, este o jucătoare completă, agresivă pe retur, care te obligă să riști mult. Bencic va trebui să își creeze un avantaj cu serviciul, așa că riscul apariției dublelor greșeli este mare. De altfel, în singurul meci direct, la Adelaide, chiar anul acesta, tot pe hard, Bencic a comis nu mai puțin de 8 duble greșeli.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteTenisUS OpenAlexander Zverev – Jannick Sinnermin. 1 set Sinner1.73
Statele UniteTenisUS OpenBelinda Bencic – Iga Swiatekpeste 2,5 duble greșeli Bencic1.95
COTĂ FINALĂ: 3.37MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.