Biletul zilei: Novak Djokovic – Matteo Berrettini și Belarus – Belgia

0

Prieteni, astăzi ne bazăm pe dueluri precedente care au avut loc chiar în anul 2021. Doar nu s-au schimbat lucrurile atât de mult în câteva luni, nu?

Novak Djokovic îl înfruntă pe Matteo Berrettini în sferturile de finală de la US Open. Sârbul a arătat semne de slăbiciune la New York. A pierdut set cu puștii Rune și Brooksby, la fel și în fața lui Nishikori. Adversarul de astăzi, italianul Berrettini, are armele pentru a-i pune probleme. Un serviciu peste medie, urcări inspirate la fileu. Cei doi s-au mai înfruntat de două ori în acest an, tot la turnee de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon. Berrettini a pierdut ambele dispute, dar a reușit să câștige de fiecare dată câte un set. La forma arătat de Nole, sunt șanse mari ca acest lucru să se repete.

Belarus și Belgia se întâlnesc miercuri, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 6 a grupei E din preliminariile Campionatului Mondial. Belgia conduce detașat grupa E. Are 4 victorii și o remiză, iar golaverajul este unul fantastic, 20 de goluri înscrise și doar 4 încasate. De cealaltă parte, Belarus este penultima, cu o singură victorie, în fața codașei Estonia. Bielorușii au încasat 14 goluri în 4 partide, dar cele mai multe dintre ele au venit în meciul direct cu Belgia. Liderii ierarhiei FIFA s-au impus atunci cu 8-0, iar diferența a fost frapantă: 62% posesie, 21-4 ocazii de gol, 15-0 șuturi pe poartă, 7-1 cornere.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteTenisUS OpenNovak Djokovic – Matteo Berrettiniminim un set Berrettini1.85
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii Campionat MondialBelarus – Belgiahandicap 2 (1.5)1.47
COTĂ FINALĂ: 2.87MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.