Biletul zilei: cotă 3.30 pe UTA – CFR, Barcelona – Levante și un meci tare din handbal

0

Prieteni, biletul de astăzi conține 3 evenimente, unul din handbal și două din fotbal. 

Rhein-Neckar Lowen o întâlnește pe Goppingen în runda cu numărul 4 a primei ligi de handbal masculin din Germania. Lowen a dominat competiția în urmă cu câteva sezoane, dar acum se află într-o perioadă de reconstrucție. Vine după 3 meciuri consecutive fără victorie, inclusiv o remiză neașteptată 31-31 cu Benfica, în EHF European League. De partea cealaltă, Goppingen este în mare formă. A câștigat toate meciurile din campionat. Mai mult, Goppingen a ieșit victorioasă din ultimele meciuri directe, ambele jucate în anul 2021. 

UTA și CFR Cluj va fi un duel extrem de tacticizat, așa cum a fost și sezonul trecut. Atunci victoriile au fost împărțite, dar cu același scor, 1-0. Dan Petrescu nu are acum la dispoziție oamenii de gol, pe Alibec și Omrani, iar echipa lui a marcat un singur gol în ultimele 4 meciuri oficiale. Nici UTA nu a marcat în precedentele două meciuri oficiale.

Barcelona a avut probleme mari în startul sezonului, dar e momentul să își revină, astăzi, pe teren propriu, contra lui Levante. Catalanii au o statistică incredibilă în fața adversarilor de astăzi. Au câștigat absolut toate meciurile jucate pe Camp Nou împotriva lor.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
GermaniaHandbalBundesligaRhein Lowen – GoppingenH2(-3.5)1.55
RomaniaFotbalLiga 1UTA – CFR Cluj0-2 goluri1.45
SpaniaFotbalLaLigaBarcelona – Levante1 final1.47
COTĂ FINALĂ: 3.30MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.