Biletul zilei: cotă 3.32 pe meciuri din Liga Campionilor la baschet

0

Prieteni, încercăm astăzi un bilet din baschetul european, mai ales din Liga Campionilor, a treia competiție ca valoare. 

U-BT Cluj-Napoca, campioana României la baschet masculin, are un adversar tare la debutul în grupa G din Liga Campionilor. E vorba despre Darussafaka, formație obișnuită cu aerul tare al Euroligii în ultimii ani. Oaspeții de astăzi au avut un start complicat în competiția internă, dueluri cu granzii Fenerbahce și Galatasaray. Au ieșit decent, o victorie și un eșec. Lotul a suferit schimbări importante în sezoanele trecute, dar este în continuare tare, cu mulți străini talentați. Diferența dintre cele două campionate ar trebui să conteze astăzi.

Dinamo Sassari este recunoscută pentru jocul rapid, cea mai spectaculoasă formație din Italia în ultimele sezoane. Startul noii stagiuni nu a fost în trendul anilor trecuți, dar în week-end a oferit un meci cu multe puncte, pierdut 89-80 contra lui Brindisi. Și adversara de astăzi, Ludwinsburg vine după o partidă entuziasmantă, 88-87 contra lui Hamburg.

PAOK este o reprezentantă de marcă a unui baschet valoros, cel din Grecia. Anul trecut s-a calificat în play-off-ul campionatului, fiind oprită de AEK Atena.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaBaschetLiga CampionilorIgokea – PAOKH2 (-10.5)1.45
 Uniunea Europeana BaschetLiga CampionilorU-BT Cluj – DarussafakaH2 (-5.5)1.42
 Uniunea EuropeanaBaschetLiga CampionilorLudwinsburg – Sassaripeste 155.5 puncte1.57
COTĂ FINALĂ: 3.32MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.