Biletul zilei: Gaz Metan – Dinamo și Monaco – Barcelona din Euroliga de baschet

0

Prieteni, biletul de astăzi conține singurul meci al zilei din Liga 1, Gaz Metan Mediaș – Dinamo București, și un meci tare din Euroliga de baschet masculin, Monaco – Barcelona.

Gaz Metan arată mai bine sub comanda noului antrenor Ilie Poenaru. Medieșenii sunt mult mai agresivi, mai compacți, și au încasat doar 3 goluri în cele 4 partide oficiale cu el pe bancă, deși adversarii au fost tari, Rapid, Chiajna, Sepsi și CFR Cluj. Și la Dinamo este un nou început, cu Mircea Rednic antrenor. Runda trecută, „câinii” au remizat dramatic cu UTA. Au condus cu 2-0, au avut om în plus și au irosit o serie de ocazii rarisime. Au fost egalați la ultima acțiune.

Monaco a investit masiv în ultimele luni și pare o candidată serioasă la play-off-ul Euroligii. În singurul meci jucat acasă s-a impus cu 75-63 în fața lui Panathinaikos, un meci extrem de închis. Nici catalanii, unii dintre favoriții la trofeu, nu au fost foarte ofertanți din punct de vedere ofensiv. În urmă cu două zile au reușit doar 67 de puncte în timpul regulamentar cu Olympiakos.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1Gaz Metan – DinamoPauză sau final X (PsF X)1.62
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaMonaco – BarcelonaSub 160.5 puncte1.53
COTĂ FINALĂ: 2.47MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.