Biletul zilei: Rapid – CFR Cluj și finala masculină de la Indian Wells

0

Prieteni, astăzi încercăm un bilet cu evenimente din partea a doua a zilei, Rapid – CFR Cluj din Liga 1 și finala masculină de la Indian Wells.

CFR Cluj a intrat din nou în era Dan Petrescu. Campioana a disputat din acel moment 5 meciuri pe plan intern, iar în 4 dintre ele nu au marcat ambele formații. Nici în Conference League nu a primit mai mult de un gol. De cealaltă parte, Rapid e într-o mini criză. Are 6 meciuri consecutive fără victorie. Cu tot lotul la dispoziție, Petrescu va impune ritmul, unul lent, în care ocaziile se vor lăsa așteptate.

Finala de la Indian Wells este una neașteaptată în acest an. Se înfruntă britanicul Cameron Norrie (26 ATP) și georgianul Nikoloz Basilashvili (36 ATP). Norrie și-a ridica treptat nivelul jocului, reușind și o victorie zdrobitoare în sferturi, 6-0, 6-2 contra lui Diego Schwartzmann. Britanicul are un joc mult mai îngrijit în comparație cu al adversarului de astăzi. În precedentele două tururi a comis doar 29 de erori neforțate, în timp ce Nikoloz a greșit de 69 de ori.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1Rapid – CFR ClujNU marchează ambele formații1.62
Statele UniteTenisIndian WellsCameron Corrie – Nikoloz Basilashvilivictorie Norrie1.50
COTĂ FINALĂ: 2.43MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.