Biletul zilei: Manchester United – Atalanta și Lille – Sevilla

0

Prieteni, ieri am citit perfect „specialele” din Liga Campionilor și am câștigat o cotă de 3.41. Astăzi încercăm un bilet de o valoarea identică. 

Manchester United – Atalanta este cel mai așteptat meci al serii. Pe scurt, gazdele trebuie să facă uitate meciurile proaste din Premier League, iar Cristiano Ronaldo a sunat adunarea și promite un meci mare. De cealaltă parte, Atalanta, una dintre cele mai spectaculoase formații din Europa, vine după o victorie clară cu Empoli, scor 4-1. Antrenorul Gian Piero Gasperini nu poate folosi însă 3 dintre oamenii de bază din apărare, pe Djimsiti, Gosens și Toloi. În acest condiții, e de așteptat un adevărat recital.

La polul opus se anunță disputa dintre Lille și Sevilla. Campioana Franței este de nerecunsocut după schimbarea antrenorului. A pierdut ambele meciuri din Ligă, marcând un singur gol, iar în campionat ocupă doar locul 11. Vine după un eșec, 0-1, cu Clermont. Sevilla este recunoscută pentru organizarea deosebită de joc din mandatul lui Julen Lopetegui. Din ultimele 9 meciuri oficiale jucate de andaluzi, într-unul singur s-au marcat mai mult de două goluri. Ambele dispute din Champions League s-au încheiat cu același scor, 1-1.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorMan. United – AtalantaPeste 3.5 goluri2.18
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorLille – Sevillasub 2.5 goluri1.57
COTĂ FINALĂ: 3.42MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.