Bilet antepost Transylvania Open: cotă 2.50 pe jucătoarea care atacă Turneul Campioanelor

0

Prieteni, astăzi începe cel mai important turneu WTA organizat în România, Transylvania Open. L-am analizat la sânge, așa cum i-ar fi plăcut lui Dracula, și am găsit un pariu antepost tentant.

Anett Kontaveit, campioană în week-end la Kremlin Cup, este clar cea mai în formă participantă la competiție. Pentru jucătoarea din Estonia există și o miză specială. Dacă se va impune și la Transylvania Open se va califica în premieră la Turneul Campioanelor. Doar vreo 5 milioane de euro sunt premiile pentru cele 8 jucătoare de acolo…

Kontaveit a fost repartizată în jumătatea inferioară a tabloului de la Cluj-Napoca. Va juca în primul tur împotriva lui Krunic, jucătoare venită din calificări, dar cel mai important este că le va evita pe Simona Halep și pe Emma Răducanu până în final, fiind pe părți diferite de tablou. În acest caz, cota de 2.50 pentru Kontaveit ajunge în finală mi se pare extrem de interesantă. Ah, numele importante care ar sta în cale sunt Teichamnn, Begu sau Kalinina, jucătoare mult sub nivelul lui Anett.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalTransylvania OpenAnett Kontaveit ajunge în finală2.50
COTĂ FINALĂ: 2.50MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.