Biletul zilei: cotă 3.38 pe Celta Vigo – Real Sociedad și Porto – Barcelona

0

Prieteni, revenim la cotele care ne-au adus satisfacție săptămâna trecută, puțin peste 3.30. Astăzi pariem pe Celta Vigo – Real Sociedad, din LaLiga, și pe Porto – Barcelona, din Liga Campionilor la handbal masculin. 

Real Sociedad este unul dintre liderii din La Liga, cu 21 de puncte obținute în 10 runde. Ca și în sezonul trecut, bascii sunt loviți de o serie lungă de accidentări. Astăzi lipsesc mulți oameni de bază, Illaramendi, Montreal, Oyarzabal, Fernandez sau Guridi. E imposibil ca mecanismul de joc să nu fie dat peste cap. În urmă cu doar 4 zile, Sociedad a remizat pe terenul lui Atletico Madrid, scor 2-2. Confruntările directe de sezonul trecut au fost extrem de spectaculoase, victorii ale lui Sociedad, 2-1 și 4-1.

Barcelona, cu Dika Mem cel mai bun marcator al Ligii în acest sezon, lider detașat cu 38 de goluri, continuă cursa pentru primele două locuri pe teren lui Porto, o formație cu interi puternici. Portughezii vin în Ligă după un meci spectaculos, pierdut 33-39 cu Kielce. Barcelona a marcat și ea 39 de goluri în precedentul meci, victoria cu Huesca din campionat.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbalLa LigaCelta Vigo – Real Sociedadpeste 2.5 goluri2.25
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorPorto – Barcelonapeste 59.5 goluri1.50
COTĂ FINALĂ: 3.38MIZĂ:

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.