Biletul zilei: două evenimente tari la o cotă de 2.85

0

Prieteni, astăzi încercăm un bilet cu două evenimente, Levante  – Granada din La Liga și meciul zilei de la Masterul din Paris. 

Levante – Granada este meciul care închide etapa cu numărul 12 din La Liga, astăzi, de la ora 22:00. Cele două formații ocupă locuri retrogradabile, dar disputele directe dintre ele au fost de fiecare dată atractive în ultimele sezoane. Precedentele 7 meciuri au fost GG. De altfel, Levante vine după două meciuri extrem de spectaculoase, un eșec 3-5 cu Sevilla și o remiză 2-2 cu Atletico Madrid. Și Granada vine după două GG-uri.

Andy Murray (144 ATP) îl înfruntă pe Jenson Brooksby (56 ATP) în primul tur al Paris Masters. E un duel al generațiilor, în care tânărul american va avea un cuvânt important de spus. Jenson este un talent aparte al școlii de tenis din SUA. Nu se bazează pe serviciu, ci pe un joc complex și complet. Vine după o semifinală jucată la Antwerp și după optimea de finală de la US Open, când a fost eliminat de Djokovic. A reușit însă să îi ia un set liderului mondial. Nu văd de ce nu ar face asta și contra lui Murray, un veteran măcinat de accidentări.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbalLa LigaLevante – GranadaGG1.90
FrantaTenisParis MastersAndy Murray – Jenson Brooksbyminim un set Brooksby1.50
COTĂ FINALĂ: 2.85MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.