Biletul zilei: evenimente de la Turneul Campionilor și din Euroliga de baschet

0

Prieteni, în lipsa meciurilor de fotbal, mizăm pe un meci de tenis de la Turneul Campionilor și pe unul din Euroliga de baschet masculin. 

Casper Ruud (8 ATP) îl înfruntă pe Cameron Norrie (12 ATP) la Turneul Campionilor. Cel din urmă vine din postura de rezervă, după retragerea lui Tsitsipas. Acest factor ar putea conta, Ruud fiind în priza turneului. În primul meci a fost aproape să câștige primul set contra lui Djokovic. Cei doi s-au întâlnit o singură dată în carieră, în finala turneului de la San Diego, în urmă cu o lună și jumătate. Ruud și-a zdrobit adversarul, 6-0, 6-2.

Anadolu Efes, deținătoarea trofeului Euroligii, primește vizita lui Olympiakos. Anadolu pare să fi depășit criza de luna trecută și are acum o serie de 3 victorii consecutive. E firesc să se întâmple asta când întreg lotul este apt, cu vedetele Larkin, Singleton sau Micic pe parchet. Turcii trebuie însă să continue seria, pentru că se află într-o poziție periculoasă, doar locul 14 în Euroligă. Adversara de astăzi a fost victimă sigură în precedentele sezoane. Anadonu a câștigat ultimele 5 meciuri directe.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaTenisTurneul CampionilorC. Ruud – C. Norrievictorie Ruud1.62
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaEfes – Olympiakosvictorie Efes1.50
COTĂ FINALĂ: 2.43MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.