Biletul zilei: cotă 3.11 de la Campionatul Mondial de handbal feminin

0

Prieteni, am început să ne dumirim cu privire la forma formațiilor de la Campionatul Mondial de handbal feminin, așa că încercăm un bilet format din două evenimente. 

România nu a avut niciun fel de emoție în meciul de debut. Asta pentru că a jucat împotriva, probabil, celei mai slabe formații din competiție, Iranul. Au fost însă semne de întrebare în jocul „tricolorelor”. Bianca Bazaliu, interul de la care se așteaptă să o înlocuiască pe Cristina Neagu, a fost temătoare, iar Crina Pintea, liderul naționalei, a ratat din situații nepermise. Kazahstanul e o echipă superioară Iranului, dovadă că a și câștigat meciul direct din finala mică de la Cupa Asiei din acest an. România ar trebui să fie pusă în gardă de precedenta disputa cu Kazahstan, de la Mondialul precedent. Atunci, „tricolorele” s-au chinuit pentru o victorie la limită, 22-20.

Muntenegru și Angola par să lupte pentru locul 3 în grupa. Ambele au pierdut la câte 10 goluri în prima rundă, cu prestații ofensive care au lăsat de dorit. Dacă în cazul angolezelor era de așteptat, adversară fiind Franța (au marcat totuși 20 de goluri), Muntenegru a arătat jalnic. Un joc fără orizont, lent, previzibil, și cu multe erori, a dus la un eșec 18-28 contra Sloveniei.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul Mondial femininRomânia – Kazahstanhandicap +15.5 Kazahstan1.75
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul Mondial femininMuntenegru – Angolasub 50.5 goluri1.78
COTĂ FINALĂ: 3.11MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.