Biletul zilei: Chelsea – Everton și Liverpool – Newcastle

0

Prieteni, am urmărit îndeaproape ultimele anunțuri din Premier League. Cazurile de coronavirus care au apărut în ultimele ore au dus la amânarea de meciuri și la modificări importante la nivel de cote. Mizăm în conformitate cu ultimele informații, pe meciurile Chelsea – Everton și Liverpool – Newcastle.

Everton e într-o situație complicată. Aflată la 7 lungimi deasupra locurilor retrogradabile, „caramelele” vin la meciul cu Chelsea fără o echipă întreagă. Rafa Benitez nu nu poate folosi, conform ultimelor informații, cei mai importanți oameni de gol, pe Richarlison și pe Calwert-Lewin. Mina, Davies și Townsend lipsesc și ei cu siguranță, iar Digne, Allan și Coleman sunt incerți. În acest context, Everton poate doar să se apere, să joace tare și să spere la un miracol.

Liverpool echipa cu cea mai bună defensivă, 45 de goluri înscrise, primește vizita lui Newcastle, formația cu cea mai slabă apărare, 34 de goluri încasate. Jurgen Klopp are la dispoziție toate vedetele și trebuie să profite de forma lui Salah și Mane, înainte ca cele două staruri să plece în luna ianuarie la Cupa Africii. Sunt toate ingredientele să vedem un scor-fluviu. Newcastle a încasat-o urât și runda trecută, 0-4 pe terenul lui Leicester.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueChelsea – Evertonpeste 11.5 faulturi Everton2.00
AngliaFotbalPremier LeagueLiverpool – Newcastlehandicap asiatic -2.5 Liverpool1.93
COTĂ FINALĂ: 3.90MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.