Biletul zilei: derby-ul Euroligii de baschet și Atletico Madrid – Athletic Bilbao

0

Prieteni, avem o serie de excepție, 3 bilete consecutive câștigătoare. Continuăm înaintea week-end-ului, când pregătim un BONUS DUBLU?

Atletico Madrid și Athletic Bilbao se întâlnesc în a doua semifinală a Supercupei Spaniei. În 10 din ultimele 11 dispute directe s-au marcat de fiecare dată peste 1.5 goluri. Mai mult, competiția are un aer aparte în acest an, jucându-se la Riyadh. Fanii vor spectacol, iar cele două formații ar trebui să se ridice la nivelul primei semifinale, Real Madrid – Barcelona 3-2.

Barcelona este liderul actualei ediții în Euroligă, dar vine după două înfrângeri consecutive. Catalanii au traversat o perioadă complicată, cu multe cazuri de Covid-19 și o pauză de la antrenamente. Astăzi primesc vizita lui Anadolu Efes, campioana en-titre. Turcii au în continuare un lot excepțional, dar au doar 9 victorii și 9 înfrângeri, fiind la limita play-off-ului. Meciurile directe din ultimii ani arată însă o dominație clară a lui Efes. A câștigat 4 partide, iar una s-a încheiat la egalitate.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbalSupercupa SpanieiAtletico Madrid – Athletic Bilbaopeste 1.5 goluri1.50
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaBarcelona – Anadolu Efeshandicap +8.5 Anadolu Efes1.57
COTĂ FINALĂ: 2.38MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.